Ruční úpravy produktů

Některé údaje možná nechcete kopírovat od dodavatele, ale upravit si vlastní. Upravovat produkt můžete v Napojse i v e-shopu.

Úprava údajů v Shoptetu

Produkty (např. podrobný popis) můžete upravovat až v e-shopu. Automatický import je pak nutné nastavit tak, aby vám aktualizace popisky zase nepřepsala. Nevýhoda úprav v e-shopu je ta, že zamezíte aktualizaci dané vlastnosti pro všechny existující produkty. E-shop neumí rozlišit, který produkt jste si upravovali ručně a který ještě ne.

Úprava produktu v Napojse

Narozdíl od úprav v e-shopu umíme rozlišit, které produkty a které jeho vlastnosti jste si upravovali ručně. Vlastnosti a produkty, které jste neupravovali, dál aktualizujeme z dodavatelského feedu. Naopak upravené vlastnosti zamkneme a vy se pak už se nemusíte bát, že vám je dodavatel zase přepíše. Zámky jsou navíc kdykoliv zrušit. 

Pokud chcete produkt upravit, zobrazte si jeho detail a klikněte na tlačítko Upravit produkt v pravém horním rohu. 

  • Zobrazí se stránka s formulářem, kde můžete jednotlivé vlastnosti upravit. 

  • Pokud některou z nich upravíte, automaticky na ní umístíme zámek, aby se dalším importem od dodavatele nepřepsala. Všechny zámky pak vidíte v detailu produktu v záložce Zámky. Zámek můžete kdykoliv zrušit kliknutím na tlačítko Odemknout.

Byl pro vás tento článek užitečný? Děkujeme za zpětnou vazbu! Hodnocení se napodařilo uložit, zkuste to prosím později.