Úprava obrázků

Často obrázky u produktů v dodavatelských datech nejsou takové, jaké chceme zobrazovat svým zákazníkům, a na řadu přichází úpravy obrázků či vkládání nových. Napojse bohužel práci s obrázky podporuje jen v omezené míře. Přenáší totiž přímo dodavatelem poskytnuté URL s obrázky, ze kterých si je pak e-shop při importu stahuje přímo z dodavatelského webu. V aplikaci Napojse je proto možné pouze měnit pořadí obrázků nebo skrýt obrázky, které z Napojse nemají být exportovány. Pokud však k produktům chcete přidat vlastní obrázky, je nutné, aby byly doplněny přímo v e-shopu. Používáte-li importy pro aktualizaci produktů, je potřeba zabezpečit, aby obrázky u existujících produktů nebyly aktualizovány, což lze v nastavení automatického importu odškrtnutím příslušného elementu.

Úpravy obrázků v Napojse

Pro otevření obrázků pro úpravy je potřeba otevřít úpravy produktu (pro úpravy obrázků konkrétní varianty je potřeba mít tuto variantu v náhledu produktu zobrazenou)

Změna pořadí obrázků u produktů

  • pořadí obrázků můžete měnit přetažením myší. První obrázek je hlavní.

Vyřazení obrázků z exportu z Napojse

  • obrázky lze z exportu z Napojse vyřadit jejich skrytím

Produkty, u kterých provedete úpravu obrázků, budou mít obrázky uzamknuté. V takovém případě nebude docházet k jejich aktualizaci dodavatelským feedem, a to až do jejich opětovného odemčení.

Byl pro vás tento článek užitečný? Děkujeme za zpětnou vazbu! Hodnocení se napodařilo uložit, zkuste to prosím později.